Home
Home
Afslanken
Afslanken
Huidtherapie
Huidtherapie
Ontharen
Ontharen
Massage
Massage
occasions
occasionsSukar Sugaring

Sukar Sugaring is een alternatieve en natuurlijke manier van ontharen. Bij Sugaring wordt een vormbare pasta gebruikt, die gemaakt is uit pure suiker en andere natuurlijke ingrediënten. Deze suikerpasta hecht zich aan het haar, dat er vervolgens door middel van een unieke techniek met wortel en al uitgetrokken wordt.

Voordelen Sukar Sugaring

 

  • Het is de meest comfortabele en minst pijnlijke ontharingsmethode.
  • Regelmatige behandelingen zorgen na verloop van tijd voor een geleidelijke afname van de haargroei. De nieuwe haartjes zijn fijner, meer verspreid en lichter van kleur.
  • Droge en dode huidcellen worden door deze techniek verwijderd en de huid wordt gezond, zacht en glad.
  • De pasta hecht zich uitsluitend aan het haar, waardoor de omringende huid niet beschadigd wordt. Dit maakt Sugaring bij uitstek geschikt voor de gevoelige huid. Zelfs diabetici en (de meeste) cliënten met spataderen kunnen veilig behandeld worden.
  • Het haar hoeft niet lang te zijn om te kunnen worden verwijderd. De pasta is 100% oplosbaar in water. Het kan gemakkelijk schoongemaakt worden en geeft dus geen geklieder.


De uitvindster van Sukar is de uit Egypte afkomstige Nagwa Stanforth. Zij beoefende deze oude techniek al 25 jaar voordat zij deze kunst in 1986 in Groot-Brittannië introduceerde.
 
Sukar Sugaring verheft ontharen tot een ware kunst. Een kunst die er eenvoudig uitziet, maar wel enige oefening en training vereist. Sukar heeft daarom een kortdurend trainingsprogramma ontwikkeld, waar men stap voor stap en zonder enige moeite, de sugaringtechniek in de vingers leert krijgen.